activiteiten & evenementen

equipment, outdoors, dirt-2047314.jpg
Modder Actie

Elk voorjaar wordt een ronde met het verkopen van zaken potgrond en tuinaarde in Terherne gedaan doorleden en vrijwilligers van WSV Onder Ons. De opbrengst wordt gebruikt om de verenigingskas aan te vullen en zodoende financieel gezond te blijven.

Wild Water Evenement

Een zaterdag boordevol water activiteiten voor leden en niet leden, jong en oud, gevolgd door een afsluitende BBQ en borrel op één van de eilanden van de watersportvereniging. Elk jaar is de invulling weer anders en dus een verrassing

Brio Zeilmarathon

De Brio zeilmarathon is een prachtige zeilwedstrijd die jaarlijks in het voorjaar wordt gehouden. Deze marathon is sinds 1988 uitgegroeid tot een groots evenement waar 150 open zeilboten met zo’n 450 deelnemers een afstand van 60 km afleggen over de Friese meren. Wat de Brio zeilmarathon zo gaaf maakt is dat er alleen maar gebruik mag worden gemaakt van de zeilen, de vaarboom, peddels of een jaaglijn. Geen motoren dus! Hierdoor zit deze wedstrijd vol strijdlust en krachtmeting, zowel tussen de deelnemers onderling als tussen de natuur en het materiaal. Een zeilwedstrijd voor echte fanatieke zeilers en stoere bikkels! Kijk voor meer informatie op www.briozeilmarathon.nl

Snertzeilen
Snertzeilen

De afsluitende wedstrijd en gezellig samenzijn voor leden van de watersportvereniging aan het einde van het seizoen. Ooit begonnen als generatiezeilen maar aangepast naar snertzeilen zodat iedereen die wil mee kan doen. Er wordt gevaren in UFO’s die beschikbaar worden gesteld.

Waarom WSV Onder Ons

Watersportvereniging Onder Ons is opgericht in 1912 voor de inwoners van Terherne en daarbuiten. Omdat Terherne midden in het prachtige Friese meren gebied ligt is het doel van de vereniging, iedereen die dat wil kennis te laten maken met de watersport in de meest brede zin van het woord. Daarbij probeert de watersportvereniging, samen met andere verenigingen, een actieve rol te spelen de onderlinge verbinding van de inwoners in Terherne.

WSV Onder Ons Steunen

We zijn een actieve dorpsvereniging die al sinds 1912 bestaat én die valt of staat bij de steun en gratie van onze leden. Steun onze activiteiten en word lid voor maar 20 euro per jaar. Als lid profiteer je van de volgende voordelen: